Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Nechtíkový dojčenský olej Weleda 200 ml

Výrobca: WELEDA

Vyživuje a chráni obzvlášť citlivú pokožku, neparfumovaný.

Zobraziť viac

Nechtíkový dojčenský olej Weleda 200 ml
Nechtíkový dojčenský olej Weleda 200 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

1008

Nechtíkový dojčenský olej Weleda 200 ml

Nechtíkový dojčenský olej Weleda 200 ml

Ideálny na každodennú starostlivosť najmä po kúpeli. Chráni a vyživuje prirodzeným spôsobom jemnú kožu novorodencov, dojčiat i starších detí s extrémne citlivou pokožkou. Sezamový olej v BIO kvalite chráni pred vysúšaním, výťažok z ekologicky pestovaného nechtíka lekárskeho má upokojujúce a antibakteriálne účinky.

Olej je vhodný na starostlivosť o pokožku celého tela po kúpeli i na šetrné čistenie v oblasti plienok. Je vhodný aj na jemnú masáž dojčiat. 

Aplikácia:

Po kúpeli či umytí nanesieme malé množstvo v dlani zahriateho oleja na ešte vlhkú pokožku dieťaťa a jemne vmasírujeme. Masáž má na dieťatko upokojujúci a uvoľňujúci účinok. Olej môžete použiť taktiež pri výmene plienok - naneste niekoľko kvapiek na vlhký obrúsok a očistite zadoček. Od prvého dňa života - pre dojčatá či staršie deti s obzvlášť citlivou pokožkou.

 

Zloženie:

Sezamový olej, extrakt z kvetov nechtíka lekárskeho

Certifikovaná prírodná kozmetika. Obsahuje iba čisté prírodné suroviny a je nositeľom certifikátu NATRUE - garancia najvyššej kvality čisto prírodnej kozmetiky a BIO kozmetiky. Neobsahuje žiadne syntetické konzervačné látky, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy.

Špecifikácia

  • Vôňa
    Jemná
  • Konzistencia
    olej
  • Typ pokožky
    detská