Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Konopný čaj Chillout Cannavea 40g

Výrobca: Cannavea

Objavte Cannavea Chillout Konopný čaj s obsahom silných 700 mg CBG, ideálny pre začiatočníkov aj pravidelných užívateľov. Okrem relaxácie zvyšuje koncentráciu, poskytuje dlhodobú energiu a podporuje celkovú produktivitu. Odporúča sa konzumovať ráno a popoludní. Zažite výhody upokojujúcich a protizápalových vlastností CBG. Produkt je 100% prírodný, je bez umelých prísad, bohatý na antioxidanty ... Zobraziť viac

Konopný čaj Chillout Cannavea 40g
Konopný čaj Chillout Cannavea 40g

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

8781

Konopný čaj Chillout Cannavea 40g

Konopný čaj Chillout Cannavea 40g

Konopný čaj Chillout od značky Cannavea s obsahom až 700 mg CBG (40 g) je ideálny pre nováčikov aj náročných užívateľov. Jeho účinky sú viac než len obmedzené na uvoľnenie a relaxáciu – počas dňa prispieva k zlepšeniu sústredenia, poskytuje potrebnú energiu a podporuje celkovú produktivitu

Tento CBG čaj má schopnosť stimulovať činnosť mozgu, zatiaľ čo zabezpečuje pocity pohody a disponuje relaxačnými a protizápalovými účinkami. Jeho najsilnejšie účinky sa prejavujú najmä ráno a dopoludnia, a preto odporúčame konzumovať maximálne 2-3 šálky denne.

Konopný čaj Chillout s CBG od Cannavea zabezpečí, aby ste sa cítili pohodlne počas celého dňa, disponovali maximálnou energiou a boli schopní sústrediť sa na všetko, čo robíte. Kanabinoid CBG (kanabigerol) v ňom podporuje činnosť mozgu a nervovej sústavy, pričom v porovnaní s CBD nevyvoláva ospalosť. CBG pôsobí upokojujúco, zabezpečí, aby ste sa cítili pokojne a uvoľnene.

Čaj Chillout navyše disponuje protizápalovými a antibakteriálnymi účinkami, čo ho robí účinným aj pri rôznych zdravotných problémoch, ako napríklad pri zelenom zákale alebo zažívacích obtiažiach.

Tento 100% prírodný CBG čaj od Cannavea je bez umelých farbív a konzervantov. Jeho zloženie obsahuje vysoké množstvo antioxidantov a je vyrobený z konope siateho (Cannabis Sativa) a slovenskej certifikovanej čajoviny vysokého štandardu.

Výhody produktu:

  • výrobok je vhodný pre nováčikov aj náročných užívateľov
  • disponuje protizápalovými a antibakteriálnymi účinkami
  • je vyrobený zo 100% prírodných zložiek
  • zabezpečí, aby ste sa cítili pohodlne po celý deň

Použitie:

Stačí zaliať dve čajové lyžičky čaju približne 250ml vriacej vody a nechať ho lúhovať 3-5 minút. Odporúčame konzumovať maximálne 2-3 šálky denne. Pre ešte lepšiu vstrebateľnosť môžete do čaju pridať kvapku oleja, masla alebo mlieka.

Upozornenie: 

Čaj Chillout od Cannavea je výživový doplnok a nie je určený pre deti. Dávkovanie by nemalo prekračovať odporúčané denné množstvo, a nenahrádza pestrú stravu. Odporúča sa skladovať v suchu a chrániť pred vysokými teplotami.




Špecifikácia

  • Forma čajov
    sypané čaje
  • Zloženie čajov
    jednodruhové čaje
  • Priaznivé účinky
    zlepšuje psychickú výkonnosť
  • Objem
    40g
  • Druh čaju
    Bylinný