Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Switch ON Original - BrainGains

Výrobca: Braingains

Switch ON Original stelesňuje príval energie a zostrenie mozgových funkcií v podobe nootropického komplexu. Môžete ho užívať kedykoľvek počas dňa na podporu produktivity, psychického i fyzického výkonu, ale aj pre zvýšenie úrovne energie a sústredenia. Zobraziť viac

Switch ON Original - BrainGains
Switch ON Original - BrainGains

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

49192

Switch ON Original - BrainGains

Switch ON Original - komplexné nootropikum na podporu sústredenia a bdelosti bez obsahu kofeínu

Switch ON Original patrí medzi komplexné nootropiká, čo sú látky, ktoré môžu pomôcť k zlepšeniu kognitívnych funkcií, nálady, sústredenia a bdelosti. Ďalej sú spojené s možným pozitívnym vplyvom na úrovni subjektívne vnímaného pocitu energie a s odstránením únavy. Switch ON Original obsahuje účinnú zmes starostlivo vybraných 18 látok, medzi ktorými nájdete stimulanty a adaptogény v podobe rastlinných extraktov a vitamíny prispievajúce k optimálnej činnosti nervovej sústavy. Switch ON Original neobsahuje kofeín, čo ocenia všetci, ktorí sa snažia kofeín obmedzovať.

Rastlinné extrakty v podobe vysoko kvalitného extraktu KSM-66 ™ z Ashwagandhy (Withania somnifera), ženšenu pravého (Panax ginseng) a bakopy drobnolistej (Bacopa monnieri) patria medzi adaptogény, čo sú látky, ktoré môžu pomôcť vysporiadať sa so stresom, lepšie sa na neho adaptovať a zlepšiť odolnosť organizmu.

Pre docielenie maximálnej funkčnosti Switch ON Original obsahuje extrakt z koralovca ježovitého (Hericium erinaceus), ktorý je známy aj pod názvom Lion's Mane, ktorý patrí medzi stále populárnejšie jedlé huby vykazujúce zaujímavé účinky. Zdá sa, že koralovec ježovitý môže mať pozitívny vplyv na mozgové funkcie. Vďaka tomu je veľmi obľúbený u ľudí, ktorí nepijú kávu a hľadajú jej alternatívu na zlepšenie kognitívnych funkcií. N-acetyl-L-karnitín môže mať pozitívny účinok na tvorbu energie v mozgových bunkách, čím môže podporiť psychický výkon i lepšiu koncentráciu.

Obsiahnutý fosfatidylserín je dôležitou zložkou bunkových membrán a A-GPC zasa predstavuje aktívnu formu cholínu, ktorý je prekurzorom neurotransmiteru acetylcholínu, ktorý je dôležitý pre optimálne kognitívne funkcie a nervosvalovú činnosť. Vďaka kombinácii L-theanínu a Teacrinu, ktorý má podobné účinky ako kofeín, je nárast a dojazd energie pozvoľný a bez náhleho prepadu.

Switch ON Original sa vďaka svojmu širokému záberu a funkčnému zloženiu hodí pre hráčov e-športu, študentov, ľudí s náročným psychickým zamestnaním, alebo ako povzbudenie pre športovcov pred tréningom či zápasom.

Switch ON Original a jeho výhody

  • komplexné nootropikum v ľahko rozpustnej instantnej forme
  • obsahuje zmes starostlivo vybraných 18 látok
  • je bez kofeínu a cukru
  • podporuje kognitívne funkcie
  • prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy
  • podporuje optimálny psychický výkon
  • je vhodný pre hráčov e-športu, športovcov a všetkých ostatných na povzbudenie pred výkonom
  • je vhodný aj pre vegánov

Zloženie

Citrát sodný, L-tyrozín, inulín (z čakanky), taurín, N-acetyl-L-karnitín HCL, alfa-GPC, protihrudkujúce činidlo (oxid kremičitý), kyselina citrónová, koreňový prášok Ashwaganda, levia hriva (Hericium erinaceus), citrát tri-draselný, extrakt z panaxu ženšenu (Panax pseucloginseng) (štandardizovaný na 4 % ginsenosidu), uhličitan vápenatý, bylinný prášok Bacopa (Bacopa monnieri), kyselina L-askorbová, fosfatidylserín, L-theanín, sladidlo (sukralóza), Teacrine, aróma, oxid zinočnatý, oxid horečnatý, nikotínamid, pyridoxín hydrochlorid, farbivo (oranžová žltá), riboflavín, kyanokobalamín.

Dávkovanie

Pridajte 2 odmerky (13 g) do 400 ml studenej vody a premiešajte v šejkri. Odporúčame užiť jednu dávku denne pol hodiny pred požadovaným účinkom.

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty1 dávka (13g)
Vitamín C 250 mg
Vitamín B3 20 mg
Vitamín B6 10 mg
Vitamín B2 4 mg
Vitamín B12 1,5 mcg
Zinok 30 mg
Zmes elektrolytov 108,5 mg
L-tyrozín 2 g
Taurín 1500 mg
N-acetyl L-karnitín 1500 mg
Alfa - GPC 800 mg
Ashwaganda KSM-66 ™ 600 mg
Levian hriva (Hericium erinaceus) 600 mg
Panax ženšen (extrakt) 400 mg
Ginsenoid 16 mg
Bacopa monnieri (rastlinný extrakt) 300 mg
Fosfatidylserín 250 mg
L-Theanín 200 mg
Teacrine 150 mg

Upozornenie

Výživový doplnok. Výrobok nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Skladujte v suchu pri teplote 5-25 °C. Chráňte pred teplom, vlhkosťou a priamym slnečným žiarením. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o prípravku. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Špecifikácia

  • Forma
    práškový
  • Bez umelých sladidiel
    nie
  • Bez GMO
    áno
  • Bezlepkový
    áno
  • Bez laktózy
    áno
  • Vegánsky
    áno
  • Vegetariánsky
    áno
  • Zmes
    zmes
  • Bez aspartamu
    áno
  • BIO
    nie
  • Balenie (g)
    260 g
  • Príchuť
    brainbow