Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Swissdent EXTREME intenzívna bieliaca pasta 50 ml

Výrobca: Swissdent

SWISSDENT EXTREME na bielenie zubov je pasta určená pre fajčiarov, a preto obsahuje kuchynskú sódu, ktorá pomáha odstraňovať výrazné pigmentácie.

Zobraziť viac

Swissdent EXTREME intenzívna bieliaca pasta 50 ml

Zvoľte variant

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

229BCAC1-689E-4F5F-8530-F09133ECA7C9

Swissdent EXTREME intenzívna bieliaca pasta 50 ml

Obsah Swissdent EXTREME

Swissdent EXTREME intenzívna bieliaca pasta 50 ml

Charakteristika Swissdent EXTREME

Švajčiarska bieliaca pasta Swissdent EXTREME je určená pre fajčiarov, a preto obsahuje kuchynskú sódu, ktorá pomáha odstraňovať výrazné pigmentácie. Hodnota abrazivity je preto vyššia a dosahuje 40 RDA. Bioaktívny kalcium peroxid v nanoformule preniká medzi kryštáliky skloviny a odfarbuje farebné pigmenty. Dvojitá dávka enzýmov papaínu a bromelaínu šetrne odstraňuje zafarbenie z povrchu zubov.

Zubná pasta na bielenie zubov SWISSDENT EXTREME je navrhnutá na bielenie silno sfarbených zubov ľudí, ktorí fajčia, preferujú červeného víno, kávu a čaja. Výrazne účinné zloženie s dvojitou dávkou prírodných enzýmov a calcium peroxidom obsahuje sodu bicarbonu, ktorá neutralizuje kyseliny a efektívne odstraňuje výrazné vonkajšie pigmentácie chrupu. Zložka koenzým Q10 a vitamín E zabezpečujú zdravý stav ďasien. Mentolová chuť príjemne osvieži dych. Hodnota abrazivity RDA 40 je 5 krát nižšia než maximálne dovolená hranica. Bežné bieliace pasty bežne dosahujú hodnoty 120-150 RDA, niektoré dokonca až 200 RDA. Neobsahuje SLS, a preto málo pení. Obsah fluoridov 1140 ppmF.

Použitie Swissdent EXTREME

Používajte 2x denne. Po vyčistení nevyplachujte, prebytočnú pastu len vypľujte

Špecifikácia

  • Forma
    Pasta
  • Druh
    Zubná kefka