Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Dorithricin na bolesť hrdla 20 pastiliek

Výrobca: TEVA

Dorithricin sú tvrdé pastilky na zapálené hrdlo obsahujúce tri liečivá, ktoré sa používajú na liečbu zápalu a bolesti hrdla.

Zobraziť viac

Dorithricin na bolesť hrdla 20 pastiliek
Dorithricin na bolesť hrdla 20 pastiliek
Dorithricin na bolesť hrdla 20 pastiliek
  • -28 %

Zvoľte variant

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

314285DD-2B8C-4378-927D-990CFF7AF2DE

Dorithricin na bolesť hrdla 20 pastiliek

Obsah Dorithricin pastilky na hrdlo

Dorithricin na bolesť hrdla 20 pastiliek

Charakteristika Dorithricin pastilky na hrdlo

Dorithricin sú tvrdé pastilky na hrdlo, ktoré obsahujú tyrotricín, benzalkóniumchlorid a benzokaín. Tyrotricín je antibiotikum vhodné na miestne použitie, pretože sa nevstrebáva sliznicou. Benzalkóniumchlorid je antiseptikum, ktoré ničí mnohé typy baktérií a niektoré druhy kvasiniek. Benzokaín je zložka, ktorá mierni bolesť tým, že spôsobuje miestne znecitlivenie.

Dorithricin sa používa na liečbu zápalu a bolesti hrdla spojenej s bolestivým prehĺtaním a na liečbu zápalu ústnej dutiny, hrtana, hltana a ďasien vyvolaného baktériami.

Dorithricin je liek, ktorý dostanete bez lekárskeho predpisu. Vďaka trom účinným zložkám, liečo problém tam kde vzniká. Dorithricin pastilka na bolesť hrdla, obsahuje lokálne antibiotikum. Dokáže cielene atakovať pôvod ochorenia a lieči infekciu v mieste ochorenia.

Tri účinné zložky pri bolesti v krku:

  • tlmí bolesť 

  • bojuje s baktériami

  • lieči zapálené hrdlo

Ako vzniká bolesť hrdla

Ľudské telo je stále vystavované nákaze baktériami či vírusmi. Tie sú príčinou vzniku nemocí z prechladnutia, alebo chrípkových infekcii. Sú prenášané vzduchom, ktorý vdychujeme. Našťastie má organizmus obranný systém, vďaka ktorému najprv baktérie a vírusy narazia a obranné bunky v sliznici hrdla a nosohltanu, ktoré ich zneškodnia. Sú však situácie, najmä v chrípkovom období, keď už vlastná obranyschopnosť ľudského tela na také množstvo pôvodcov nestačí. 
Vtedy potrebuje imunitný systém na zamedzenie šírenia pôvodcov ochorení po celom tele a podporu lprocesu liečby pomoc. Často je tak možné zabrániť najhoršiemu ak nasadíme účinný prostriedok proti bolesti v krku

Dávkovanie Dorithricin pastilky na hrdlo

Zvyčajná dávka je 1 - 2 pastilky každé 2 -3 hodiny. Nechať pomaly rozpustiť v ústach.

 

Príbalový leták Dorithricin pastilky na hrdlo

Špecifikácia

  • Forma
    Pastilky
  • Určené pre
    Dospelých
  • Typ produktu
    Na bolesť hrdla