Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Indonal forte, 90 cps

Výrobca: Indonal

3C (indol-3-karbinol) je látka, ktorá sa získava šetrnou extrakciou z kapustovitých rastlín.

Zobraziť viac

Indonal forte, 90 cps

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

C47192F3-E09C-4E91-8C43-63C7BB7680E4

Indonal forte, 90 cps

Indonal forte na zvýšenie absorbcie

Obsah Indonal forte výživový doplnok:

90ks

Charakteristika Indonal forte výživový doplnok:

Výživový doplnok.300 mg.

Zloženie v jednej 300 mg kapsule: 200 mg indol-3-karbinol, 100 mg kurkumin komplex (demetoxykurkumín a bisdemetoxykurkumín), 2 mg Piperín (extrakt z čierneho korenia).

Charakteristika: I3C (indol-3-karbinol) je látka, ktorá sa získava šetrnou extrakciou z kapustovitých rastlín. Kurkumin komplex obsahuje patentovaný Curcumin C3 Complex s obsahom kurkuminoidov. Získava sa z pakoreňa rastliny kurkuma dlhá. Piperine je pomocná látka, získavá sa z čierneho korenia, má pomocný účinok na zvýšenie absorpcie.

Použitie 

Odporúčané dávkovanie 2 kapsuly denne. Kapsuly je vhodné užívať vcelku po jedle, zapiť dostatočným množstvom vody. Pach produktu je charakteristický pre kapustovité rastliny a neznamená zhoršenú kvalitu produktu.

Upozornenie: Nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Nie je vhodný pre osoby s precitlivenosťou na niektorú zo zložiek produktu a osoby, ktoré užívajú lieky na zníženie sekrécie žalúdočných štiav. V prípade výskytu nežiadúcich účinkov prerušte užívanie a poraďte sa s lekárom. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uskladňovať mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu pri teplote 10-25°C, chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Príbalový leták Indonal forte na zvýšenie absorbcie

Špecifikácia

  • Forma
    Kapsuly