Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

RHINO HORN konvička na výplach modrá

Výrobca: Rhino Horn

Konvička na preplach nosa pomáha pri zotavení sa po chirurgických výkonoch v oblasti nosa, priti náche a alergii. Pomáha pri prevencii a liečbe dýchacích ciest a zápaloch prínosných dutín. 

Zobraziť viac

RHINO HORN konvička na výplach modrá
RHINO HORN konvička na výplach modrá
RHINO HORN konvička na výplach modrá

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

96EACC7B-E268-478D-87E6-C71092D84FF9

RHINO HORN konvička na výplach modrá

Konvička do nosakonvička na vyplach nosakonvička na výplach nosa

Obsah konvička na výplach nosa - červená:

1ks modrá konvička s odmerkou na soľ (7090001498251)

Charakteristika konvička na výplach nosa:

Konvička na výplach nosa je vyrobená s kvalitných materiálov pre styk s potravinami a tak je možné ju doma opakovane sterilizovať vyvarením vo vode. Životnosť konvičky je prakticky neobmedzená a prevádzkové náklady zanedbateľné. 

Zdravotnícka pomôcka, plastová konvička na výplach nosa. Vyplachovanie nosa pomocou konvičky uvoľňuje nepriechodný nos pri prechladnutí, zápale dutín, alergii na peľ a prach, ďalej pri problémoch s chrápaním i v tehotenstve.

Ak je upchatý nos, prechladnutie alebo zapálené prínosové dutiny, prípadne alergiu či sennú nádcha, , tak vyplachovanie nosných dutín konvičkou môže pomôcť. Tento spôsob je veľmi efektívny najmä pri prevencii a liečbe bežných zápalov horných dýchacích ciest, akútnych  či chrinických zápalov prínosových dutín. 

Vypláchnutie nosa konvičkou je účinná alternatíva k používaniu nosových sprejov a kvapiek. Osoby trpiace alergickou nádchou hlavne pri alergii na peľ a prach dochádza k odstráneniu alergénov a zmierneniu problémov. 

  • Rhino Horn™ je zdravotnícka pomôcka na vyplachovanie nosa slanou vodou.
  • Rhino Horn™ sa vyrába v Yogaprosess AS, Oslo, Nórsko. Výroba začala v roku 1998.
  • Rhino Horn™ navrhol Per PeoOlsen.
  • Rhino Horn™ je vyrobený z recyklovateľného PEHD (polyetylén s vysokou hustotou, Polyethylene High Density), ktorý je schválený pre styk s potravinami.
  • Rhino Horn™ je registrovaný ako ochranná známka spoločnosti Yogaprosess v krajinách EU, Turecku, Izraeli, Thajsku, USA a Kanade.
  • Označenie CE vyjadruje zhodu výrobku so smernicou 93/42/EEC o zdravotníckych pomôckach, podľa ktorej je Rhino Horn™ klasifikovaný ako zdravotnícka pomôcka triedy I.
  • Rhino Horn™ je vyrábaný v súlade s ISO 13485:2003 systémom riadenia kvality výrobcu zdravotníckych pomôcok.
  • Rhino Horn™ neobsahuje ftaláty, kadmium ani bisfenol A (BPA).
  • Rhino Horn™ je zapísaný v nórskom národnom registri zdravotníckych pomôcok podľa GMDN (GlobalMedical Device Nomenclature) v kategórii 9, skupine 41599, ako nosový aplikátor.
  • Nórske ministerstvo zdravotníctva vydalo Certifikát voľného predaja, preto je predaj Rhino Horn™ schválený vo všetkých krajinách Európskeho hospodárskeho priestoru (EU+EFTA).

 

Použitie konvička konvička na výplach nosa:

Na výplach nosa doporučujeme vlažnú slanú vodu. Naliať pomocou konvičky do jednej z nosných dierok a druhou nechať vytekať. Takto sa nám prečisťujú vnútorné časti nosa. Toto isté treba urobiť s druhou nosnou dierkou. 

Využívanie konvičky do nosa je jednoduché, avšak napriek tomu doporučujeme podrobnejšie sa oboznámiť s návodom v balení. 

1. KROK: Odmerka soli - kuchynská soľ, nie náhrada alebo ochutená. 

konvička na vyplach nosa

 

2. KROK: doplniť vlažnú vodu do konvičky - konvičku treba naplniť vlažnou vodou teda cca 37 stupňov celzia a premiešať odmerkou ktorá je v balení. Voda by mala byť pitná a zdravotne nezávadná. 

konvička do nosa

 

3. KROK samotný výplach nosa s konvičkou uvoľnuje a čistý sliznice. Voda samovoľne preteká nosovými priechodmi

výplach nosa konvička

 

4. KROK: Vysmrkanie - jedným vysmrkaním odstránime zvyšok vody a vo výsledku budeme mať uvoľnený nos. Prach, peľ a iné častice budú preč. A nastane príjemný pocit. 

konvička na vyplach nosa

 

Čistenie konvičky na výplach nosa

Po vypláchnutí nosa konvičku opláchneme vodou a necháme voľne vyschnúť. Po dlhšej dobe je vnodné konvičku na výplach nosa dôkladnejšie umyť horúcou vodou, poprípade v umývačke riadu. Konvičku (bez odmerky) je mozné sterilizovať vyvarením horúcou vodou v čase cca 3 minúty. Usadenú soľ je ideálne odstrániť octom. Ideálne je, ak má každý svoju konvičku - tým pádom nie je riziko šírenia infekcie.

 

Video návod konvička na vyplachovanie nosa

 

 

Príbalový leták Rhino konvička na výlach nosa