Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

NATURES Betaglucan 120+, 30ks

Výrobca: Natures

Výživový doplnok vhodný pre každodennú podporu organizmu a dlhodobé užívanie, obsahuje vysokokvalitný a vysokoúčinný beta glucan extrahovaný z čerstvej hlivy ustricovitej v kombinácii s kyselinou listovou a vitamínom D.

Zobraziť viac

NATURES Betaglucan 120+, 30ks

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

F3DD43F3-050C-4B72-986E-16C77A3F92DB

NATURES Betaglucan 120+, 30ks

NATURES Betaglucan 120+ pre podporu organizmu

Obsah NATURES Betaglucan 120+:

cps 1 x 30ks

Charakteristika NATURES Betaglucan 120+:

Výživový doplnok obsahuje vysoko čistý (čistota 93 %), mikronizovaný betaglucan z hlivy ustricovej 120mg, vitamín D 5µg (100 % ODD), kyselinu listovú 60µg (30% ODD) .

  • Kyselina listová a vitamín D prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému,
  • kyselina listová a vitamín D zohrávajú úlohu v procese delenia buniek,
  • kyselina listová naviac prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy.

Kapsuly Beta glucan 120+ sú ideálne pre bežnú podporu organizmu u všetkých, ktorí sa starajú o svoje zdravie. Sú vhodné aj pri prvých zdravotných komplikáciách, či v obdobiach vyčerpania a únavy u dospelých. Účinné zložky výživového doplnku Beta glucan 120+ prispievajú nielen k správnemu fungovaniu imunitného systému, ale aj k ochrane buniek pred oxidačným stresom a celkovým preťažením. Beta glucan v kapsuliach je spracovaný patentovaným procesom extrakcie a purifikácie (čistenia). Navyše sú jeho častice upravované mikronizáciou, čo zaručuje vysokú čistotu a efektivitu v každom ročnom období.

Vhodné pre: diabetikov, celiatikov, deti od 3 rokov

Zloženie NATURES Betaglucan 120+:

120 mg vysokočistého mikronizovaného beta glucanu z Hlivy ustricovitej (Pleurotus ostreatus), 60 µg kyselina listová (30% ODD), 5 µg vitamín D (100% ODD, vo forme 2 mg cholecalciferolu). Ďalšie látky: mikrokryštalická celulóza, stearan horečnatý (rastlinného pôvodu), želatínová kapsula (želatína)

Dávkovanie NATURES Betaglucan 120+:

Dospelí a deti od 3 rokov užívajú 1-2 kapsuly denne. Kapsuly je potrebné zapiť dostatočným množstvom tekutiny.

Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis. Prípravok je potrebné zapiť (v prípade, ak to lekárnik povolí, je možné prípravok rozpustiť vo vode). Podávanie deťom mladším ako 3 roky je kontraindikované.

Upozornenie: Prípravok nie je vhodný pre deti do 3 rokov. V prípade tehotných a dojčiacich žien jej potrebné užívanie výrobku konzultovať s lekárom. Prípravok nesmú užívať pacienti s transplantovanými orgánmi.
Prípravok sa nepoužíva ako náhrada pestrej stravy. Odporúčané denné dávkovanie neprekračujte.

Príbalový leták NATURES Betaglucan 120+

Špecifikácia

  • Forma
    Kapsuly