Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Phyteneo Roztok po bodnutí hmyzom 10ml

Výrobca: Phyteneo

Rychlá pomoc k upokojeniu pokožky po bodnutí alebo štípnutí hmyzom. Prípravok sa používa na potlačenie reakcie po bodnutí hmyzom ako napríklad komárom, osou, včelou, uhryznutí muchou, ovadom, popŕhlení žihľavou, medúzou.

Zobraziť viac

Phyteneo Roztok po bodnutí hmyzom 10ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

8ECEB7F2-A7EE-4315-9E82-8809DD58EB05

Phyteneo Roztok po bodnutí hmyzom 10ml

Phyteneo roztok na regeneráciu pokožky

Obsah Phyteneo roztok po bodnutí hmyzom:

10ml

Charakteristika Phyteneo roztok po bodnutí hmyzom:

Rýchla pomoc po bodnutí či poštípaní  hmyzom, popŕhlení  žihľavou, medúzou a  ďalším podráždením pokožky. Jednoduchá a bezpečná aplikácia formou roll-on. 
Vďaka obsahu amoniaku pomáha výrobok predchádzať plnému rozvinutiu reakcie (opuch, svrbenie), zároveň tlmí podráždenie po bodnutí/ uhryznutí. Ideálne je použiť prípravok čo najskôr po bodnutí/uhryznutí .
Roztok obsahuje amoniak, ktorý bráni úplnému rozvinutiu alergickej reakcie. Prípravok ďalej dezinfikuje miesto bodnutia vďaka prítomnosti látok cetylpyridinium chlorid, ethanol a isopropanol a napomáha  tlmiť nepríjemné vnemy po bodnutí.
Bylinný extrakt z nechtíka lékarskeho a divizny malokvetej  hojí a upokojuje podráždenú pokožku, mentol príjemne chladí podráždené miesto.
Výhody:
• komplexný účinok 
• príjemne chladí, znižuje pocit pálenia a svrbenia
• forma aplikácie je vhodná i pre deti, napr. pri pobyte v prírode a táboroch

Dávkovanie:

Aplikuje sa priamo na postihnuté miesto čo najskôr po bodnutí/uhryznutí. Rozotrite a nechajte pôsobiť. Aplikáciu môžete vykonať  niekoľkokrát po sebe. Vhodný pre deti od 3 rokov a pre dospelých.

Príbalový leták Phyteneo roztok po bodnutí hmyzom