Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

OCUhyl C očné kvapky úľava pre oči 10 ml

Výrobca: Unimed Pharma

OCUhyl C úľava pre Vaše oči,  so zvlhčujúcim, upokojujúcim a lubrikačným účinkom, určené obzvlášť pre citlivé oči.

Zobraziť viac

OCUhyl C očné kvapky úľava pre oči 10 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

0FC5404E-4D99-4DE3-8041-EF595BA025A2

OCUhyl C očné kvapky úľava pre oči 10 ml

Obsah OCUhyl C očné kvapky

OCUhyl C očné kvapky úľava pre oči 10 ml

Charakteristika OCUhyl C očné kvapky

Sterilné očné kvapky so zvlhčujúcim, upokojujúcim a lubrikačným účinkom, určené obzvlášť pre citlivé oči. Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej (prirodzene sa vyskytujúca látka v oku i v iných častiach tela) poskytujú tieto kvapky efektívnu úľavu a dlhotrvajúci komfort pri pocite suchosti, pálenia alebo únave očí.

Očné kvapky sú najviac obohatené prídavkom prírodného extraktu nechtíka lekárskeho, ktorý má ochranný, protizápalový a regeneračný účinok na epitel oka. Neobsahuje žiadne konzervačné ani antimikrobiálne prísady, a preto sú tieto kvapky určené i pre ľudí s citlivými očami, ako i pre nositeľov kontaktných šošoviek. Môžu ich používať dospelí, mladiství aj deti.

Zloženie OCUhyl C očné kvapky

Hyaluronát sodný, extrakt nechtíka lekárskeho, chlorid sodný, hydrogenfosforečnan disodný bezvodý, chlorid draselný, chlorid vápenatý, chlorid horečnatý, voda na injekciu.

Dávkovanie OCUhyl C očné kvapky

Ak lekár neurčí inak, aplikuje sa zvyčajne do spojovkového vaku 1 kvapka 1 až 3 krát denne, môže sa však používať aj častejšie. U detí určí dávkovanie individuálne lekár.

Upozornenie:

Tesne po aplikácii prípravku sa môže objaviť neostré videnie, nedoporučuje sa preto asi 20 minút po aplikácii prípravku riadiť motorové vozidlo, obsluhovať stroje alebo pracovať vo výške.

Špecifikácia

  • Forma
    Kvapky
  • Druh
    Očné kvapky