Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

RapiClear SARS-CoV-2 1 set

Výrobca: Rapiclear

Súprava rýchleho testovania antigénov (koloidné zlato) 1x1set. Test je určený na identifikáciu protilátok nukleokapsidového antigénu SARS-CoV-2.

Zobraziť viac

RapiClear SARS-CoV-2 1 set

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

9B88A849-F1E2-49B4-B109-AB440B42B675

RapiClear SARS-CoV-2 1 set

Obsah RapiClear SARS-CoV-2

RapiClear SARS-CoV-2 1 set

Charakteristika RapiClear SARS-CoV-2

Test je určený na profesionálne použitie.

Test je určený na identifikáciu protilátok nukleokapsidového antigénu SARS-CoV-2. Tento antigén je vo všeobecnosti detegovateľný vo vzorkách z horných dýchacích ciest počas akútnej fázy infekcie. SARS-CoV-2 súprava rýchleho testovania antigénov poskytuje predbežné výsledky testu s negatívnymi výsledkami nevylučujúcimi infekciu SARS-Cov-2.Test nemôže byť použitý ako výlučná báza pre liečenie alebo iné rozhodnutie riadenia.

Použitie RapiClear SARS-CoV-2:

Výter z nosohltanu aseptickou tyčinkou s bavlnou, umelým vláknom, penou a polyesterom s elastickou rukoväťou. Keď špička výterovej tyčinky dosiahne zadnú stenu nosohltanovej dutiny pomaly ju otočiť o 2 otočenia a potom pomaly vytiahnuť výterovú tyčinku von. Následne otvoriť extrakčné kvapkadlo a testovací roztok. Pridať 10 kvapiek roztoku extraktu do kvapkadla. Navlhčiť výterovú tyčinku, otáčať ju a stláčať 10-krát. Následne premiešať roztok extraktu a podržať 1 minútu.

Táto súprava je kvalitativný test a používa sa len na pomocnú diagnózu in vitro. Výsledky tohto testu slúžia len na klinickú referenciu a nemali by byť použité ako výlučná báza pre klinickú diagnózu a liečenie. Finálna diagnóza ochorenia by mala byť určená po  komplexnom vyhodnotení všetkých klinických a laboratórnych výsledkov.

Príbalový leták RapiClear SARS-CoV-2

Špecifikácia

  • Druh
    Test