Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

asp BIOAKTÍVNY KOLAGEN KOMBI SENIOR 17g 15 vreciek

Výrobca: Asp

Bioaktívny kolagén KOMBI 10 000 SENIOR je prípravok FORTIGEL® je určený na kĺby a TENDOFORTE® je určený na šľachy a väzy.

Zobraziť viac

asp BIOAKTÍVNY KOLAGEN KOMBI SENIOR 17g 15 vreciek

Číslo položky

99FF19A9-ADA7-4E31-AAE9-51280DDE8DD3

asp BIOAKTÍVNY KOLAGEN KOMBI SENIOR 17g 15 vreciek

Obsah asp BIOAKTÍVNY KOLAGEN KOMBI SENIOR

asp BIOAKTÍVNY KOLAGEN KOMBI SENIOR 17g 30 vreciek

Charakteristika asp BIOAKTÍVNY KOLAGEN KOMBI SENIOR

Bioaktívny kolagén KOMBI 10 000 SENIOR je prípravok novej generácie s jedinečným zložením. Hlavnou zložkou výrobku sú bioaktívne kolagénové peptidy. FORTIGEL® je určený na kĺby a TENDOFORTE® je určený na šľachy a väzy.

Väzy spájajú kosti navzájom a šľachy viažu svaly na kosti. Sú tvorené prevažne kolagénom a zohrávajú kľúčovú úlohu pri mobilite, stabilite a kontrole pohybu. Bioaktívne kolagénové peptidy obsiahnuté vo výrobku boli špeciálne navrhnuté tak, aby chránili náš pohybový aparát a zvyšovali funkčnosť väzov a šliach. Silné šľachy a väzy sú rozhodujúce pre celoživotné zdravie a fyzickú aktivitu. Pravidelné užívanie Kombi 10 000 Senior spôsobuje zvýšenie pružnosti a pevnosti šliach, rýchlejší návrat k tréningu a zníženie rizika zranenia.

Degenerácia kĺbovej chrupavky, najmä v dôsledku mechanického oderu, je normálnou súčasťou procesu starnutia. Pri cvičení a fyzickej aktivite je dôležité udržiavať kĺby vo funkčnom stave. V mnohých prípadoch môže pravidelná dávka Kombi 10 000 Senior pomôcť omladiť kĺbovú chrupavku. Je vedecky dokázané, že bioaktívne kolagénové peptidy obsiahnuté v tomto výrobku stimulujú syntézu nových kĺbových chrupaviek. Je to vynikajúci prírodný a efektívny spôsob regenerácie kĺbovej chrupavky.

Kombi 10 000 Senior sa stará o vašu imunitu a mobilitu

Zloženie asp BIOAKTÍVNY KOLAGEN KOMBI SENIOR

Súčasťou výrobku Kombi 10 000 Senior je prírodný čakankový produkt - Inulín. Inulín je rozpustná vláknina sladkej chuti, ktorá pomáha tráviacemu systému pri udržiavaní funkčnosti čriev. Na zvýšenie imunity sme pridali zmes 12 vitamínov, pričom jedno balenie zabezpečuje 61,2 % odporučenej dennej dávky. Vitamín A, D, C, B6, B12 prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému.Zloženie výrobku dopĺňa prírodný vitamín C (prispieva k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii chrupaviek).

Dávkovanie asp BIOAKTÍVNY KOLAGEN KOMBI SENIOR

Doporučená denná dávka pre dospelého je 1 balenie.

Príbalový leták asp BIOAKTÍVNY KOLAGEN KOMBI SENIOR

Špecifikácia

  • Forma
    Prášok