Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

EXADIPIN plus pri nadváhe a obezite 30x60 tabliet

Výrobca: Exadipin

EXADIPIN plus je dietetická potravina na osobitné medicínske účely (bilančné diéty) pre diétny režim pri diabete 2. typu a pri nadváhe.

Zobraziť viac

EXADIPIN plus pri nadváhe a obezite 30x60 tabliet

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

2AD320D7-9A28-4862-9252-872DF17E0381

EXADIPIN plus pri nadváhe a obezite 30x60 tabliet

Obsah EXADIPIN® plus

EXADIPIN plus pri nadváhe a obezite 30x60 tabliet

Charakteristika EXADIPIN® plus

  • Exadipin® - dietetická potravina pre osobitné medicínske účely (bilančné diéty) pre dietny režim pri nadváhe a obezite a pri diabete 2.typu.

  • Exadipin® v kapsuliach obsahuje prírodné extrakty rastliny Salacia reticulata, ktorá je známa svojimi antidiabetickými vlastnosťami a priaznivým pôsobením pri znižovaní nadváhy a obezity. Účinky rastliny Salacia reticulata sú overené tisícročnou tradíciou indickej prírodnej medicíny (Ájurvéda) a jej pozitívne pôsobenie pri znižovaní nadváhy a obezity, a pri stabilizácií rozkolísanej hladiny krvného cukru už aj dnes dokazujú viaceré vedecké štúdie. Komplex účinnych látok plne zodpovedá potrebám ľudí s nadváhou a obezitou ako aj pacientov s diabetom 2.typu. Účinné zložky prípravku pôsobia v tenkom čreve ako prírodné inhibítory alfa-glukozidázy, ktoré spomaľujú rozklad vyšších sacharidov (polysacharidy, oligosacharidy) na glukózu, čím znižujú a stabilizujú rozkolísanú hladinu krvnej glukózy po jedle. Zároveň minimalizujú prebytky krvného cukru a zabraňujú jeho premene na tukové rezervy. Dlhodobé užívanie napomáha k postupnej redukcii telesnej hmotnosti.

  • Exadipin® v kapsuliach je určený pre ľudí, ktorí potrebujú alebo si chcú udržať nízku a stabilnú hladinu glukózy v krvi. Jeho špecifické zloženie a účinky ho predurčujú ako účinnú prírodnú pomoc pre všetkých, ktorí túžia zdravo a bez hladovania zredukovať svoju hmotnosť. Je tiež vhodným doplnkom k výžive diabetikov 2.typu na udržanie nízkej glykémie po jedle a všeobecne pre ľudí s poruchami metabolizmu cukrov a tukov.

  • Exadipin® je vhodný pre ženy aj pre mužov v každom veku. Až do súčasnej doby neboli zistené žiadne vedľajšie účinky, ktoré by mali negatívny vplyv na zdravotný stav užívateľov. U diabetikov nehrozí riziko hypoglykémie. Je vhodný aj pre ľudí s vysokým krvným tlakom a zvýšenými hodnotami cholesterolu a triglyceridov v krvi.

  • Exadipin® v kapsuliach je špičkový a kvalitný produkt od Dr.Auera® s medzinárodne registrovanou ochrannou značkou.

Dávkovanie EXADIPIN® plus

Dospelí a deti od 3 rokov v dávke 1 kapsula 3x denne. Kapsuly sa užívajú spolu s jedlom a zapijú sa dostatočným množstvom tekutiny.

Upozornenie

Určené na diétny režim pacientov a používanie pod lekárskym dohľadom. Nie je vhodný pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Uchovávať mimo dosahu detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy.

Príbalový leták EXADIPIN® plus

Špecifikácia

  • Forma
    Kapsuly
  • Riešený problém
    Chudnutie