Mavena B12 AKUT GÉL chladiaci a hydratačný gél 50ml
14,88 €
Detail
Detail

Mavena B12 AKUT GÉL chladiaci a hydratačný gél 50ml

Značka: Spiridea

Chladiaci a hydratačný gél je vhodný najmä na ošetrenie mokvajúcich plôch v akútnej fáze atopickej dermatitídy. Na lokálne ošetrenie akútnej atopickej dermatitídy.

Cena s DPH 14,88 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 15 bodov
EAN: 7611456301028

Varianty

Popis produktu
Hodnotenia (0)

Obsah Mavena B12 AKUT GÉL

Mavena B12 AKUT GÉL 50 ml

Charakteristika Mavena B12 AKUT GÉL

Chladiaci a hydratačný gél je vhodný najmä na ošetrenie mokvajúcich plôch v akútnej fáze atopickej dermatitídy. Obsahuje účinnú látku vitamín B12, ktorý viaže prebytočný oxid dusnatý vznikajúci pri zápale, čím zmierňuje jeho negatívne účinky. Vytvára tak priaznivé prostredie pre prirodzenú obnovu poškodenej kože. Pre regeneráciu kožnej bariéry je však potrebná aplikácia krému alebo masti s bohatým obsahom lipidov, hneď po odznení akútneho zápalu.

  • pomáha obnoviť poškodenú kožu
  • chladí a hydratuje
  • zmierňuje pocit svrbenia
  • vhodný na mokvajúce plochy pri atopickej dermatitíde
  • obsahuje vitamín B12
  • obsahuje glycerín, dexpanthenol

Ako sa Mavena B12 AKUT GÉL používa?

Mavena B12 AKUT GÉL sa nanáša na postihnuté miesta niekoľkokrát denne. Prípravok je žiaduce jemne vmasírovať do kože. Je vhodný pre deti, dospievajúcich i dospelých. Ružová farba gélu je spôsobená vitamínom B12. Keďže ide o vo vode rozpustný vitamín, prípadne škvrny možno odstrániť praním už pri teplote 30 °C.

Ako funguje vitamín B12?

Vitamín B12 (kyanokobalamín) má preukázateľné protizápalové účinky. Ide o veľké molekuly, ktoré sa vďaka patentovanej technológii dostanú do kože a priamo v nej účinne pôsobia proti zápalu. Vitamín B12 viaže oxid dusnatý v koži, čím zabraňuje tvorbe cytotoxických peroxynitritov. Zároveň dáva prípravkom ich typickú ružovú farbu.

Zloženie

ÚČINNÁ LÁTKA

Kyanokobalamín 0,7 mg/g (Vitamín B12)

Upozornenie

Deti mladšie ako 2 roky, tehotné ženy a dojčiace matky by mali masť používať iba po konzultácii s lekárom, pretože nie sú k dispozícii dostatočné údaje. Ak je počas dojčenia aplikácia nevyhnutná, masť sa nesmie aplikovať na oblasť prsníkov. Nepoužívajte v prípade alergie alebo známej precitlivenosti na jednu alebo viac zložiek. Pri používaní prípravku je potrebná osobitná opatrnosť v prípade precitlivenosti na nikel (kontaktná alergia). Ak liečba trvá dlhšie ako 30 dní, je vhodné poradiť sa s dermatológom. V prípade kontaktu s očami, alebo sliznicou opláchnite dostatočným množstvom vody. Uchovávajte pri teplote medzi 5°C a 25°C, nepoužívajte po dátume spotreby, uvedenom na balení. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Príbalový leták

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii