RHINO HORN konvička na výplach nosa zelená
10,95 €
Detail
Detail

RHINO HORN konvička na výplach nosa zelená

Značka: Rhino Horn

Konvička na preplach nosa pomáha pri zotavení sa po chirurgických výkonoch v oblasti nosa, priti náche a alergii. Pomáha pri prevencii a liečbe dýchacích ciest a zápaloch prínosných dutín.

Cena s DPH 10,95 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 11 bodov
EAN: 7090001498381
Popis produktu
Hodnotenia (2)
Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 2×
5
4
3
2
1

Konvička do nosakonvička na vyplach nosa

Obsah konvička na výplach nosa - červená:

1ks zelená konvička s odmerkou na soľ (7090001498251)

Charakteristika konvička na výplach nosa:

Konvička na výplach nosa je vyrobená s kvalitných materiálov pre styk s potravinami a tak je možné ju doma opakovane sterilizovať vyvarením vo vode. Životnosť konvičky je prakticky neobmedzená a prevádzkové náklady zanedbateľné. 

Zdravotnícka pomôcka, plastová konvička na výplach nosa. Vyplachovanie nosa pomocou konvičky uvoľňuje nepriechodný nos pri prechladnutí, zápale dutín, alergii na peľ a prach, ďalej pri problémoch s chrápaním i v tehotenstve.

Ak je upchatý nos, prechladnutie alebo zapálené prínosové dutiny, prípadne alergiu či sennú nádcha, , tak vyplachovanie nosných dutín konvičkou môže pomôcť. Tento spôsob je veľmi efektívny najmä pri prevencii a liečbe bežných zápalov horných dýchacích ciest, akútnych  či chrinických zápalov prínosových dutín. 

Vypláchnutie nosa konvičkou je účinná alternatíva k používaniu nosových sprejov a kvapiek. Osoby trpiace alergickou nádchou hlavne pri alergii na peľ a prach dochádza k odstráneniu alergénov a zmierneniu problémov. 

  • Rhino Horn™ je zdravotnícka pomôcka na vyplachovanie nosa slanou vodou.
  • Rhino Horn™ sa vyrába v Yogaprosess AS, Oslo, Nórsko. Výroba začala v roku 1998.
  • Rhino Horn™ navrhol Per PeoOlsen.
  • Rhino Horn™ je vyrobený z recyklovateľného PEHD (polyetylén s vysokou hustotou, Polyethylene High Density), ktorý je schválený pre styk s potravinami.
  • Rhino Horn™ je registrovaný ako ochranná známka spoločnosti Yogaprosess v krajinách EU, Turecku, Izraeli, Thajsku, USA a Kanade.
  • Označenie CE vyjadruje zhodu výrobku so smernicou 93/42/EEC o zdravotníckych pomôckach, podľa ktorej je Rhino Horn™ klasifikovaný ako zdravotnícka pomôcka triedy I.
  • Rhino Horn™ je vyrábaný v súlade s ISO 13485:2003 systémom riadenia kvality výrobcu zdravotníckych pomôcok.
  • Rhino Horn™ neobsahuje ftaláty, kadmium ani bisfenol A (BPA).
  • Rhino Horn™ je zapísaný v nórskom národnom registri zdravotníckych pomôcok podľa GMDN (GlobalMedical Device Nomenclature) v kategórii 9, skupine 41599, ako nosový aplikátor.
  • Nórske ministerstvo zdravotníctva vydalo Certifikát voľného predaja, preto je predaj Rhino Horn™ schválený vo všetkých krajinách Európskeho hospodárskeho priestoru (EU+EFTA).

 

Použitie konvička konvička na výplach nosa:

Na výplach nosa doporučujeme vlažnú slanú vodu. Naliať pomocou konvičky do jednej z nosných dierok a druhou nechať vytekať. Takto sa nám prečisťujú vnútorné časti nosa. Toto isté treba urobiť s druhou nosnou dierkou. 

Využívanie konvičky do nosa je jednoduché, avšak napriek tomu doporučujeme podrobnejšie sa oboznámiť s návodom v balení. 

1. KROK: Odmerka soli - kuchynská soľ, nie náhrada alebo ochutená. 

konvička na vyplach nosa

 

2. KROK: doplniť vlažnú vodu do konvičky - konvičku treba naplniť vlažnou vodou teda cca 37 stupňov celzia a premiešať odmerkou ktorá je v balení. Voda by mala byť pitná a zdravotne nezávadná. 

konvička do nosa

 

3. KROK samotný výplach nosa s konvičkou uvoľnuje a čistý sliznice. Voda samovoľne preteká nosovými priechodmi

výplach nosa konvička

 

4. KROK: Vysmrkanie - jedným vysmrkaním odstránime zvyšok vody a vo výsledku budeme mať uvoľnený nos. Prach, peľ a iné častice budú preč. A nastane príjemný pocit. 

konvička na vyplach nosa

 

Čistenie konvičky na výplach nosa

Po vypláchnutí nosa konvičku opláchneme vodou a necháme voľne vyschnúť. Po dlhšej dobe je vnodné konvičku na výplach nosa dôkladnejšie umyť horúcou vodou, poprípade v umývačke riadu. Konvičku (bez odmerky) je mozné sterilizovať vyvarením horúcou vodou v čase cca 3 minúty. Usadenú soľ je ideálne odstrániť octom. Ideálne je, ak má každý svoju konvičku - tým pádom nie je riziko šírenia infekcie.

 

Video návod konvička na vyplachovanie nosa

 

 

Príbalový leták Rhino konvička na výlach nosa 

 

ℹ️ Recenzia od zákazníka 👉

 

Ľubica
5

Super, odporúčam preplachovanie nosa je efektívna činnosť na odľahnutie zapchatého nosa.


Anonym
5

bezproblémové prepláchnutie dutín

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii