Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

DEO sprej na nohy Sport Ready 125 ml

Výrobca: Sport ready

Sprej na nohy Deo poskytuje 24-hodinovú ochranu pred potením a zápachom. Zobraziť viac

DEO sprej na nohy Sport Ready 125 ml
DEO sprej na nohy Sport Ready 125 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

3285

DEO sprej na nohy Sport Ready 125 ml

DEO sprej na nohy Sport Ready 125 ml

Sprej na nohy Deo poskytuje 24-hodinovú ochranu pred potením a zápachom. Špeciálna receptúra s rastlinným komplexom a osvedčeným účinkom proti poteniu. Účinná kombinácia extraktu z prasličky roľnej a oleja zo šalvie redukuje potenie a príjemne dezodoruje. Poskytuje sviežosť, príjemnú arómu a pohodlie nôh, čo je dôležité najmä pre športovcov. Neobsahuje soli hliníka. Dermatologicky testované. V praktickej 125 ml striekacej pumpe.

Návod na použitie: 

Nastriekajte na čistú a suchú pokožku zo vzdialenosti 10-15 cm. Vhodný na každodenné použitie. Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Nepoužívajte na zapálenú a poškodenú pokožku.

Aktívne zložky: 

Extrakt z prasličky roľnej má vlastnosti napínajúce pokožku, čím reguluje úroveň potenia. Šalviový olej má dezodoračný a antiseptický účinok, spomaľuje vývoj mikroorganizmov. Pridaný extrakt z čajovníkového oleja chráni pred výskytom plesní (na nohách športovcov).

Zloženie:

Alcohol denat., Aqua, Propylene Glycol, Laureth-4, Zinc Ricinoleate, Triethyl Citrate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Parfum, Propanediol, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Lactic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Triethanolamine.

Špecifikácia

  • Konzistencia
    tekutina
  • Objem
    125 ml