Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Spevňujúci telový krém Maternea 150 ml

Výrobca: Maternea

Spevňujúci telový krém Maternea hydratuje a zjemňuje pokožku, stimuluje jej regeneráciu, opravuje poškodené štruktúry a zlepšuje cirkuláciu. Zobraziť viac

Spevňujúci telový krém Maternea 150 ml
Spevňujúci telový krém Maternea 150 ml
Spevňujúci telový krém Maternea 150 ml
Spevňujúci telový krém Maternea 150 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

3334

Spevňujúci telový krém Maternea 150 ml

Spevňujúci telový krém Maternea 150 ml

Telový krém Maternea Firming obsahuje komplex aktívnych zložiek, ktoré pomáhajú pokožke po pôrode znovu získať pevnosť a tón a zmierňujú prejavy celulitídy. Krém hydratuje a zjemňuje pokožku, stimuluje jej regeneráciu, opravuje poškodené štruktúry a zlepšuje cirkuláciu.

Dermatologicky testované 

Bez parfumov 

Účinky:

Bambucké maslo

Prírodné bambucké maslo sa extrahuje z orechov afrického stromu. Obsahuje veľké množstvo mastných kyselín, ako aj vitamíny A, E a F, ktoré sú obzvlášť dôležité pre regeneráciu a hydratáciu pokožky. Tieto účinné látky hydratujú do hĺbky, vyhladzujú povrch pokožky a pomáhajú zachovať vodnú rovnováhu. Aktivujú bunkový metabolizmus, stimulujú syntézu vlastného kolagénu v tele a uľahčujú proces regenerácie pokožky postihnutej napínaním a ukladaním tuku.

Kyselina polyglukonónová

Kyselina polyglukonónová má klinicky potvrdený spevňujúci účinok. Upokojuje pokožku a zlepšuje jej štruktúru. Znižuje tukové usadeniny, ktoré sa tvorili počas tehotenstva.

Vitamín С

Vitamín C v liposolubilnej forme prispieva k syntéze kolagénu, čím spevňuje pokožku. Ako silný antioxidant úspešne predchádza niektorým procesom starnutia buniek, podporuje metabolizmus buniek a prispieva k rýchlejšej regenerácii poškodenej pokožky.

Aplikácia: 

Telový krém Maternea Firming sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastné stopy.

Aplikujte ráno a večer, na bruško, boky a stehná. Pomocou pevných masážnych pohybov aktivujete krvný obeh a zlepšite spevňovacie procesy.

Pre dosiahnutie optimálnych výsledkov používajte najmenej 2 mesiace.

Nepoužívajte priamo na stehy alebo na oblasť bradaviek.

Zloženie:

INCI: Aqua, Glycerin1, Isopropyl Palmitate2, Caprylic/Capric Triglyceride1, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate2, Dimethicone, Glyceryl Stearate2, PEG-100 Stearate, Cetearyl Аlcohol, Pentylene Glycol, Polyglucoronic Acid2, Polyisobutene, Stearic Acid1, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil1, Octyldodecanol2, Ascorbyl Palmitate2/vit.C/, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate3, Xanthan Gum1, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide.

1 zelenina

2 prírodne

3 biologicky odbúrateľné chelačné činidlo

Vždy sa snažíme zverejňovať iba najaktuálnejšie zoznamy zložiek, ale neustále vylepšujeme receptúry produktu, takže si prečítajte aktuálny zoznam zložiek uvedený na obale produktu.

Špecifikácia

  • Konzistencia
    krém
  • Problémy
    suchá a citlivá pokožka
  • Typ pokožky
    zrelá pokožka