Iswari BIO Raňajková zmes Acai, jahoda, banán 300 g

7.70 

Kategória:
Výrobca:

Raňajkové zmesi sú unikátne tým, že sú živou stravou ( „raw“) – ich ingrediencie neboli nikdy spracované pri vyššej teplote ako 40 ° C. Zachovávajú si tak plnohodnotné nutričné ​​zloženie ako pôvodné plodiny. Okrem toho obsahujú superpotraviny (superfoods), čo sú potraviny s mimoriadnymi nutričnými kvalitami. Zmesi od Iswari sú mierne dosladený kokosovým cukrom . To je chuťovo veľmi lahodné nerafinované sladidlo s karamelovým nádychom a nízkym glykemickým indexom (GI = 35), obsahujúce vysoké množstvo minerálov. Vďaka nízkemu glykemickému indexu dodá zmes telu energiu na niekoľko hodín. Raňajková zmes Acai, jahoda, banán obsahuje: Pohánková krupica – obsahuje vysoké množstvo pomaly vstrebateľných sacharidov a ďalej bielkoviny s komplexnejším zložením ako obilniny. Prirodzene obsahuje množstvo minerálov a vitamínov. Vločky z bezlepkového a naklíčeného ovsa – ovsené vločky sú bohaté na pomaly metabolizované sacharidy a sú prirodzeným zdrojom minerálov a vitamínov. Naviac ovos vo raňajkách ISWARI je bezlepkový a naklíčený. Açaí – je ovocie s jednou z najvyšších antioxidačných kapacít na svete. Obsahuje veľké množstvo nenasýtených mastných kyselín. Ideálne je jeho požití po fyzickej námahe. Jahody – lyofilizácia (sušenie mrazom) je najkvalitnejší spôsob konzervácie. Vďaka nemu si ovocie zachováva intenzívnu chuť čerstvosti a tiež svoje nutričné ​​hodnoty. Lucuma – ovocie z Peruánskych Ánd. Patrí medzi dnes zabudnuté plodiny, hoci kedysi bývala cenenou potravinou Inkov. Má lahodnú krémovú chuť s jemnou príchuťou vanilky. Je bohatá na pomaly vstrebateľné sacharidy, prirodzene obsahuje železo. Naklíčené pohánka – je stráviteľnejšie, pretože pri klíčení sa aktivujú enzýmy a štiepia organické látky. A navyše naklíčené pohánka báječne chutí a chrumká. Banán – obsahuje množstvo minerálov (hlavne horčík). Okrem toho sa jedná o ľahko stráviteľné ovocie, ktoré nám dodáva energiu vďaka vysokému obsahu cukrov.
Viac info

Výrobca: Iswari

Pozrite si tiež: