Vemica Lecitín, 250 g

8.29 

Vemica Lecitín, 250 g Obsah Vemica Lecitín: prášok 1×250 g Charakteristika Vemica Lecitín: Sójový lecitín je čisto prírodný, rastlinný doplnok ľudskej výživy získavaný zo sójových bôbov pri lisovaní za studena. Patrí medzi tzv. fosfolipidy, ktoré tvoria hlavnú časť všetkých bunkových membrán, teda obal nervových, svalových a iných buniek ľudského tela.   Použitie Vemica Lecitín: Odporúča sa 1-2 čajové lyžičky prášku lecitínu užiť spolu s jedlom. Na priame užitie je dávkovanie 2 g (1 čajová lyžička) sójového lecitínu užiť 1 až 2 krát denne. Alternatívou je pridanie prášku do jogurtov, cereálnych pokrmov, kaší, polievok, do cesta na pečenie a pod. Lecitín ako čisto prírodná látka vo forme emulgátoru v potravinách zabraňuje oddeleniu vody od oleja, prispieva k väčšiemu objemu cesta a spomaľuje žltnutie tukov. Lecitín je vhodné použiť aj pri domácom pečení chleba a koláčov. Odporúčané dávkovanie do cesta na chlieb predstavuje 2 – 3 g na 1 kg zmesi. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte stanovené dávkovanie. Výrobok nesmie byť použitý ako náhrada pestrej stravy. Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu a po otvorení vždy obal dôkladne uzavrite. Príbalový leták Vemica Lecitín, 250 g
Viac info

Výrobca: VEMICA

Pozrite si tiež: